1za eerstelijns zorgadvies Ashwien Bhawan

Ashwien Bhawan

Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan bij Van Lanschot Bankiers en ABN AMRO, ben ik 1ZA gestart. Bij beide banken heb ik me gespecialiseerd in financiële vraagstukken over de eerstelijnszorg. Zo hield ik me bezig met overnames van huisartsenpraktijken, tandartspraktijken en apotheken. En specialiseerde ik me in het oprichten van gezondheidscentra. Hierbij heb ik mij omringd met professionals uit de branche. 
Op het moment dat een huisartsengroep een gezondheidscentrum wil beginnen komt een sparringpartner goed van pas. En die sparringpartner, dat ben ik. 

Mijn werkwijze

Ik start met het waarom. Waarom wilt u een gezondheidscentrum starten? En hoe wilt u dat binnen de wijk aanpakken? Wat zijn uw motieven en wat zijn de wensen? Vervolgens zoek ik uit wat we kunnen realiseren. “Omdat ik een breed netwerk heb kan ik de verbindende factor zijn tussen de verschillende partijen.”

Alle ingrediënten in het businessplan. Ik heb veel ervaring in het cijfermatige deel, ik zie wat haalbaar is. Maar het niet-financiële deel is ook heel belangrijk. Hoe gaan verschillende disciplines samenwerken? Hoe gaan we met elkaar om binnen het gezondheidscentrum?

Mijn drijfveer

Werken voor de gezondheidzorg is een rode draad geweest in mijn carrière. Het is mijn passie om u als medicus te kunnen helpen en zo de gezondheidszorg te ondersteunen. Om disciplines te centreren op één bereikbare locatie en om de gezondheidszorg zo ook weer een stukje betaalbaarder te maken.

Wie is Ashwien nog meer?

Behalve initiatiefnemer van 1ZA ben ik getrouwd, heb ik twee kinderen en ben ik woonachtig in Wateringen. Ik heb een passie voor koken en ondernemen. Beiden betekenen voor mij onder meer dat ik iedere dag weer een beetje meer lees, leer en ervaar. Ik kom graag met u in contact om u verder te helpen met uw financiële en organisatorische vraagstukken rondom de start van het gezondheidscentrum in uw wijk. Neem gerust contact op met Ashwien.

.
1za eerstelijns zorgadvies Ad van Gorp

Ad van Gorp

Ad van Gorp zelfstandig adviseur eerstelijnszorg. Als zelfstandig adviseur heb ik ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de eerstelijnszorg. 

Accent van advies en ondersteuning ligt vooral op het bedrijfsmatige aspect en organisatie. Werkzaam zowel op praktijk- of centrum niveau, regionaal (bijvoorbeeld meerdere ROS’en, zoals Raedelijn in Utrecht) en landelijke partijen. De kennis en ervaring die ik hier heb opgedaan, gebruik ik om medici alle zorgen uit handen te nemen bij het oprichten van een gezondheidscentrum. 

Mijn passie is de zorg zo veel mogelijk dichtbij huis te organiseren. Waarbij alle zorg uit de wijk op één plek wordt aangeboden. Ik ondersteun en stimuleer u graag om dat onderling samen te doen.

Graag wil ik Ashwien ondersteunen en met hem samenwerken om onze passie verder vorm te geven. We nemen de regie voor u uit handen. We regelen dat het van de grond komt.