Werkwijze

1ZA ontzorgt u bij het opstarten van een gezondheidscentrum. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden voor de realisatie van een gezondheidscentrum. Van financiering tot bouwvergunning, of van aankoop van een pand tot aan de eigenlijke samenwerking tussen de verschillende disciplines in het gezondheidscentrum.  U hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd en kunnen alles voor u regelen, zodat u zich bezig kunt houden met wat voor u het belangrijkst is: de zorg voor uw patiënten. 

Eerstelijns zorgadvies ontzorgt de medicus

Wat kunnen we voor u betekenen? 

QuickScan analyse: 
Wat is uw plan en wat wilt u bereiken? Met een QuickScan analyse beoordelen wij de haalbaarheid van uw plannen aan de hand van een aantal key items. Deze analyse gebruiken we als vertrekpunt.

Begeleiding naar een nieuwe huisvestigingsplaats, huur of koop: 
Wat zijn de regels voor wat betreft de bouw van een gezondheidscentrum? Of heeft het pand dat u op het oog heeft, of de grond, wel de juiste bestemming? Wij begeleiden de aankoop of bouw.

Opstellen van uw businessplan: 
Om er samen voor te zorgen dat uw plannen staan als een huis en u weet waar u naartoe werkt, stellen we een helder businessplan op. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en dit laten wij dan ook graag terugkomen in de plannen.

De financiën: 
Het financiële plan opstellen en de exploitatiebegroting. Zijn er in uw gemeentes subsidies beschikbaar voor het starten van een gezondheidscentrum? En wat is een acceptabele koop- of huurprijs?

Financieringsvraag:
We dienen de aanvraag in bij de diverse geldverstrekkers.

Advies over een passende samenwerkingsvorm: 
Hoe gaan verschillende disciplines met elkaar samenwerken en hoe gaat u het facilitair allemaal regelen? En wie is eindverantwoordelijk? U wilt voorkomen dat één van de eigenaren van het gezondheidscentrum zonder enig overleg allerlei beslissingen kan maken. Hoe regelt u dit correct? Ook hierin kunnen wij u vanuit ervaring goed begeleiden.

Onze diensten stoppen niet wanneer u de sleutel van het gezondheidscentrum ontvangt. Wij blijven betrokken bij uw organisatie. Zo maken we voor u, indien gewenst, de jaarcijfers op. En blijven u begeleiden om samen met u in de gaten te houden of het beoogde doel van het oprichten van een gezondheidscentrum ook behaald wordt. 

Behalve het begeleiden van de ontwikkeling van een gezondheidscentrum, kunnen wij u ook helpen bij een overname van een huisartsenpraktijk, tandartspraktijk of apotheek.

                                                                                      Laten we kennismaken.

Bent u een huisarts, apotheker, fysiotherapeut of tandarts en wilt u advies of begeleiding  bij het starten van een gezondheidscentrum? Of wilt u direct een QuickScan aanvragen waarin wij de haalbaarheid van uw plannen te toetsen? 

Neem contact op. We horen graag van uw plannen en denken direct met u mee.